SaraSwiss

Tjugoett, Finlandssvensk, Student & Campus Helsingborg

Buller och bång

Kategori: Allmänt

 Igår var Silja och jag på vårt första jobbuppdrag med Student Network. Jobbet var att dela ut försäljningsbroschyrer om säsong 2014 åt publiken. Det var inte så värst utmanande men ändå värt att få lite pengar för! I slutet av matchen var det inte så många skåningar som ville ha informationen om nästa säsongen eftersom Helsingborg just hade gått från 2-0 till 3-2 förlust. Det sved säkert lite.
 
 
Idag då? Väckarklockan ringde vid 6.20, jag tände lamporna och gick igenom anteckningarna till dagens tent. Har än en gång inte läst boken från pärm till pärm utan försökt pränta in kunskap om de olika begreppen via sammanfattningar och anteckningar och faktiskt lite logiskt tänkande, ja tro det eller ej! Tenten kändes helt okej, den var inte svår egentligen men vissa saker kom jag inte riktigt ihåg och var svåra att tolka. Men jag hoppas såklart på godkänt igen.
I morgon skall vi träffas med gruppen och skriva praktikfall som också skall bedömas. Det är den sista uppgiften för den här perioden och så börjar en ny period nästa vecka. Så hoppeligen har jag snart 15 högskolepoäng i fickan. På nyheterna lovades storm efter klockan 15 idag och det har verkligen blivit! Jag sitter i lägenheten och hör hur fönstrena skakar. Hoppas att det inte händer något värre pga stormen! 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: